НордСтудео е първата специализирана школа за северни езици в България, която предлага обучение по норвежки, датски, шведски и нидерландски език от 2001 година.

В НордСтудео имате възможност да изучавате езика по индивидуално разпределени или групови курсове. Нашите курсове се адаптират към Европейската езикова рамка и включват нива A1, A2, B1, B2 и C1. След успешно завършен изпит ви издаваме сертификат за A1, A2, B1 и B2 ниво. В същото време, предоставяме възможност за избор на разговорен курс или специализиран бизнес курс, предназначен да ви подготви за конкретни професионални области, като например медицина.

Нашите преподаватели са висококвалифицирани филолози с обширен опит в обучението. Прилагаме индивидуален подход към всеки ученик, което спомага за постигане на по-добри резултати. Нашата цел е да ви научим не само на избрания от вас език, но и да ви усъвършенстваме както в писмена, така и в устна употреба, като същевременно ви запознаваме с културата и живота в тези удивителни страни.

НордСтудео разполага с две прекрасни учебни стаи в София (Västerås и Tromsø). Освен това предлагаме и обучение в онлайн класни стаи, които са също толкова ефективни и удобни за изучаване на език. За повече информация относно онлайн обучението, можете да прочетете тук.

Ако смятате, че НордСтудео е правилното място да започнете или продължите своя път в изучаването на език, можете да разгледате нашите налични курсове тук или да ни напишете за повече информация.

Добре дошли в НордСтудео!

Принципи на компанията. Нашите ценности. Нашите предимства.

За нашия екип:

Екипът на НордСтудео е съставен от млади, усмихнати и амбициозни преподаватели, които разполагат със солидна филологическа подготовка. Тази подготовка е ключова за по-лесното усвояване на езика от страна на нашите ученици.

Предимства:

В НордСтудео обичаме своята работа и тя ни вдъхновява. С радост се срещаме с всички наши ученици, като от тях учим и сами, и техните специфични нужди. Това ни позволява да разширяваме и подобряваме нашите знания в областта на езика, културата и живота в северните страни и да ги предаваме с ентусиазъм на всички наши студенти.

  • Компетентен екип: Нашите преподаватели са млади, амбициозни и квалифицирани филолози с богат опит.
  • Културно обогатяване: Освен езиковите умения, предоставяме познание за културата и живота в северните страни.
  • Гъвкавост: Предлагаме разнообразни курсове, включително онлайн обучение, за да отговорим на различните нужди на студентите.

Стремеж към усъвършенстване

Постоянно работим върху подобряване на нашите методи и материали, за да осигурим оптимално обучение.

Качество на обучението

Нашите преподаватели се отличават с висока професионална подготовка и ангажимент към учениците и техния успех.

индивидуален подход

Подхождаме индивидуално към всеки ученик, като съобразяваме с неговите нужди и цели, за да му помогнем да постигне най-добрите резултати.

5 интересни факта за Дания. Школа за северни езици.

Линк ЕУ

Линк Wiki

Линк Welcome

Да се ​​научите да говорите езика на страната, в която живеете, е едно от най-добрите неща, които можете да направите. Школа за северни езици.

Изучаването на датски ще ви даде по-добро разбиране на Дания, ще направи социалните събития много по-приятни и най-вероятно ще ви накара да се почувствате повече като у дома си.

Освен това ще ви помогне да си намерите работа в Дания след дипломирането.

Въпреки че английският е широко разпространен в Дания, все още може да е трудно да си намериш работа, без да имаш известни познания по датски език.

Международните студенти имат право да следват Школа за северни езици безплатно и за щастие има толкова много опции, достъпни онлайн или лично – за да могат поне да научат основите.

Езиковите курсове се предлагат от мрежа от частни и обществени езикови центрове. Можете да избирате между дневни или вечерни курсове, които завършват с одобрен от държавата тест в съответствие с Общата европейска езикова рамка. Школа за северни езици

.

Онлайн курсове по датски език. Школа за северни езици.

Школа за северни езици често се предлагат като онле.айн дейност в езиковото училищ Курсовете са насочени както към начинаещи, така и към тези, които вече имат познания по датски език.

Школа за северни езици.

Можете да следвате курсовете, за да достигнете високо ниво на владеене на датски или да ги използвате като допълнение към продължаващото езиково обучение.

Школа за северни езици . Примери за тези онлайн курсове са датски онлайн обучения в IA Sprog, научете датски онлайн с Copenhagen Language Center и Vestegnens Sprog & Kompetencecenter, които всички предлагат курсове като онлайн дистанционно обучение.

Школа за северни езици, За нас