НордСтудео е първата в България специализирана школа за северни езици, която от 2001 год. се занимава с обучение по норвежки, датски, шведски, фински и нидерландски език.

В НордСтудео може да изучавате език индивидуално или в група. Предлаганите от нас курсове са съобразени с Европейската езикова рамка и са разделени на нива A1, A2, B1, B2 и C1, като след положен изпит издаваме сертификат за завършено A1, A2, B1 и B2 ниво. Може да изберете също така разговорен курс или специализиран бизнес курс, който да Ви подготви в конкретна професионална сфера като например медицина.

Нашите преподаватели са високо квалифицирани филолози с богат опит. Индивидуалният подход към всеки наш ученик спомага за постигането на по-високи резултати. Целта на нашите часове е да Ви научим на езика, който сте избрали, да Ви накараме да се почувствате спокойни и уверени както в писмената, така и в устната му употреба, и не на последно място, да Ви запознаем с културата и живота в тези очарователни страни.

НордСтудео разполага с две прекрасни учебни стаи (Västerås и Tromsø) в София, две слънчеви учебни стаи (Hjärup и Rønne) в Бургас, а скоро ще можете да ни откриете и във Велико Търново.

Междувременно часовете ни протичат в онлайн класни стаи, които са не по-малко приятни и предразполагащи към изучаването на език. Можете да прочетете повече за онлайн обучението тук.

А ако смятате, че НордСтудео е правилното място да започнете или продължите Вашия път в изучаването на език, може да разгледате нашите курсове тук или да ни пишете.

Добре дошли!

Принципи на компанията. Нашите ценности. Нашите предимства.

За екипа:

Екипът ни се състои от млади, усмихнати и амбициозни преподаватели, чиято професионална филологическа подготовка е сигурна предпоставка за по-лесното усвояване на езика.

Предимства :

Ние от НордСтудео обичаме работата си, вдъхновяваме се от срещите си с всички наши ученици, учим се от тях и предаваме нататък всички наши знания по език, култура и живот в Скандинавия.

лесна и бърза комуникация

коректно отношение

интерактивен достъп до материали

5 интересни факта за Дания. Школа за северни езици.

Линк ЕУ

Линк Wiki

Линк Welcome

Да се ​​научите да говорите езика на страната, в която живеете, е едно от най-добрите неща, които можете да направите. Школа за северни езици.

Изучаването на датски ще ви даде по-добро разбиране на Дания, ще направи социалните събития много по-приятни и най-вероятно ще ви накара да се почувствате повече като у дома си.

Освен това ще ви помогне да си намерите работа в Дания след дипломирането.

Въпреки че английският е широко разпространен в Дания, все още може да е трудно да си намериш работа, без да имаш известни познания по датски език.

Международните студенти имат право да следват Школа за северни езици безплатно и за щастие има толкова много опции, достъпни онлайн или лично – за да могат поне да научат основите.

Езиковите курсове се предлагат от мрежа от частни и обществени езикови центрове. Можете да избирате между дневни или вечерни курсове, които завършват с одобрен от държавата тест в съответствие с Общата европейска езикова рамка. Школа за северни езици

.

Онлайн курсове по датски език. Школа за северни езици.

Школа за северни езици често се предлагат като онле.айн дейност в езиковото училищ Курсовете са насочени както към начинаещи, така и към тези, които вече имат познания по датски език.

Школа за северни езици.

Можете да следвате курсовете, за да достигнете високо ниво на владеене на датски или да ги използвате като допълнение към продължаващото езиково обучение.

Школа за северни езици . Примери за тези онлайн курсове са датски онлайн обучения в IA Sprog, научете датски онлайн с Copenhagen Language Center и Vestegnens Sprog & Kompetencecenter, които всички предлагат курсове като онлайн дистанционно обучение.

Школа за северни езици, За нас