5 интересни факта за Дания. Школа за чужди езици.

 Школа за чужди езици

Линк ЕУ

Линк Wiki

Линк Welcome

Да се ​​научите да говорите езика на страната, в която живеете, е едно от най-добрите неща, които можете да направите.

Изучаването на датски ще ви даде по-добро разбиране на Дания, ще направи социалните събития много по-приятни и най-вероятно ще ви накара да се почувствате повече като у дома си. Освен това ще ви помогне да си намерите работа в Дания след дипломирането. Въпреки че английският е широко разпространен в Дания, все още може да е трудно да си намериш работа, без да имаш известни познания по датски език.

Международните студенти имат право да следват Школа за чужди езици безплатно и за щастие има толкова много опции, достъпни онлайн или лично – за да могат поне да научат основите.

Езиковите курсове се предлагат от мрежа от частни и обществени езикови центрове. Можете да избирате между дневни или вечерни курсове, които завършват с одобрен от държавата тест в съответствие с Общата европейска езикова рамка. Школа за чужди езици

.

Онлайн курсове по датски език. Школа за чужди езици.

Школа за чужди езици често се предлагат като онле.айн дейност в езиковото училищ Курсовете са насочени както към начинаещи, така и към тези, които вече имат познания по датски език.

Можете да следвате курсовете, за да достигнете високо ниво на владеене на датски или да ги използвате като допълнение към продължаващото езиково обучение.

Школа за чужди езици. Примери за тези онлайн курсове са датски онлайн обучения в IA Sprog, научете датски онлайн с Copenhagen Language Center и Vestegnens Sprog & Kompetencecenter, които всички предлагат курсове като онлайн дистанционно обучение.

За нас, Школа за чужди езици